Nyhedsbrev:

 

 
 

 

Antipastibuffet

 

Som noget nyt tilbyder jeg nu en buffet som består af forskellige små retter som kan anvendes som forret. Denne buffet kan bestilles som en særskilt ret, til eventuel

mindre samkomster eller også som forret hvis man selv ønsker at lave hovedretten og desserten selv.

Indholdet af bufféen er skiftende alt efter tilgang af råvarer eller årstiden.

 

 

 

Et bord i Provence

 

Grillede rejer og alioli

Cheviche af torsk og avocado

Carpaccio med parmesan og balsamico

Stegte hviløgspølser med tapenade

Marinerede tagliatelle med citrus og nødder

Salat af gnocchis og appelsiner 

 Charcuterie

Xeres marinerede løg

  Tomat og mozzarella

 Grillet grønt

  Oliven

 

Brød smør og dip

 

Pris 165.- kr.

 

Min. 10 personer

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk