Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brunch

 

 

 

 

 

 

Røget laks med Spinat panacotta 

rejesalat med æg og asparges

Bagtfiskemoussemousse med hvidløg

 

 

 

Chorizzotærte og friand

 med salat 

 

 

 

Sydlansk charcuterie med tilbehør

Perlehøneterrin med pistacie 

 

Oksecuvette med bagte løg

Bagt rataouille Tomat og mozzarella

 

 

Lune friands og quiches

Pastasalat med pesto

 

 

 

Ost med dadler

 

 

 

Crêpes suzette

Kvarkmousse i glas

med syltede kirsebær

Croissants

 

Frugt

 

 

255.- kr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk