Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

 

"The bitterness of poor quality remains long after the sweetness of low price is forgotten" Aldo Gucci. 

 

Festbuffets  

 

 

 

                         

 

Buffet 1

Forret

 

På tallerken

 

Bavaroise af avocado, yuzu

Rød tun med appelsin, sennep

og peberrod

 

Hovedret som buffet

 

Kolde kødretter

Marineret kalvecuvette

med timiansbagte tomater og bergamottecreme

Paupietter af unghane med parmesan og vintergarniture

Rillette af vildsvin i struddeldej

 

Varmt kødret

Urteglaseret sinkeculotte

smørdampet løg samt æbler

Pommes Anna 

 

Tilbehørsbuffet

bestående af diverse salater

og lun tilbehør

 

 Dessert

 

 Malakoff,

med rødvinskogte pære og marcipan

samt havtornis

 

Pris 405. kr.-

 

 

 

 

Buffet 2

Forret

 

På tallerken

 

Helleflynder og søtunge,

Kataifi og spæde urter

 

Hovedret som buffet

 

Kolde kødretter

Terrin af perlehøne med løg-æblesalat 

Dyrryg med bær og spidskål

Fyldt kalvefilet med byg og grønt,

Glacerede rodfrugter  

 

Varmt kødret

Rødvinsmarineret oksetykkam,

Rødvinspærer og nødder

 Kartoffel-svamperulle

 

Tilbehørsbuffet

bestående af diverse salater

og lun tilbehør

 

 Dessert

 

  Mille-feuille 

af croquant og tonkacreme

Chokolade og hindbær

Valnødis

 

Pris 515. kr.-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                            

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk