Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

"Fortæl mig hvad du spiser, og jeg vil fortælle dig hvem du er" Jean Anthelme Brillat Savarin! Smagens fysiologi. 

 

 Festmenuer:

 

 

 

Menu 1

 

Skaldyrsflan og torskeryg med bagt chorizo

sprød efterårskurv, friskost og urter

 

Fyldt perlehønebryst med æbler og svampe.

varm kartoffelterrin med nødder

mille-feuille af rodfrugter

bagte løg og persillesoufflé 

 

Déhydreret chokolademousse

med efterårs bær 

syltede frugter

hyldebæris

 

Pris 415.- kr.

 

 

 

 

Menu 2

 

Helleflynder og røget kammusling

Friskost-macaroons

Røgede stenbiderrogn

 

Dådyrkølle med hyldebærlikør

 Syltede rønnebær og pinjekerner

Trøffelkartofler med bacon

Sommerkål og grillet grønt

 

Kold appelsinsoufflé 

Spongecake  og pistacie.

Lille frugthave

Is af konfiterede frugter

 

 

 

Pris 525.- kr.

  

 

Tilkøb

 

 

Tre canapéer til velkomstdrinken

 

Pris 75.-

 

Ostetallerken med tilbehør

Pris 95.- 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk