Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

"Fortæl mig hvad du spiser, og jeg vil fortælle dig hvem du er" Jean Anthelme Brillat Savarin! Smagens fysiologi. 

 

 Festmenuer:

 

 

 

Menu 1

 

Helleflynder i sprød urteskorpe,

kammusling og Ølaks

Syrlige æbler og vintersalat

 

Kalvetournedos med sesam og bergamotte

varm kartoffelterrin, grønsags mille-feuille

Bagte løg med timian og svampe

 Persillesoufflé 

 

Appelsin med hvid chokolade

Lun blommesoufflé

Iscannelloni

 

Pris 495.- kr.

 

 

 

 

Menu 2

 

Søtunge på hummermousse

små glaserede pærer

Safran créme brûlée

 

Duebryst og hjorteskank

Grillet trøffelkartoffel

Rødbedetournedos med nødder

Spinattimbale og rodfrugter

 

Chokoladeoverraskelse

Lakridsis

Lun hindbærsirup

 

 

 

Pris 575.- kr.

  

 

Tilkøb

 

 

Tre canapéer til velkomstdrinken

 

Pris 75.-

 

Ostetallerken med tilbehør

Pris 95.- 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk