Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

"Fortæl mig hvad du spiser, og jeg vil fortælle dig hvem du er" Jean Anthelme Brillat Savarin! Smagens fysiologi. 

 

 Festmenuer:

 

 

 

Menu 1

 

Brioche med rødvinsdampet æg, asparges,

Friske stenbiderrogn, persillecreme 

 

Kalveculotte og bergamotte

Varm kartoffelterrin, grønsags mille-feuille

Bagte løg med timian og svampe

 Grøn salat

 

Blanc-Manger, røgede mandler,

Brændte figner havtornis

 

Pris 395.- kr.

 

 

 

 

Menu 2

 

Rødfiskcannellonis, jomfruhummer, kammusling

Parmesan og ramsløg

 

fyldt perlehønebryst, bagte ferskner

Grillet trøffelkartoffel

Spæde rødbeder

Spinattimbale og svampe

forårssalat

 

Chokoladeoverraskelse

Lakridsis

Lun hindbærsirup

 

 

 

Pris 475.- kr.

  

 

Tilkøb

 

 

Fire tapas på tallerken

 

Pris 95.- kr.

 

Osteudvalg med tilbehør

 

Pris 135.- kr.

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk