Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

"Fortæl mig hvad du spiser, og jeg vil fortælle dig hvem du er" Jean Anthelme Brillat Savarin! Smagens fysiologi. 

 

 Festmenuer:

 

 

 

Menu 1

 

Skaldyrsflan og torskeryg med bagt chorizo

sprød efterårskurv, friskost og urter

 

Fyldt perlehønebryst med æbler og svampe.

varm kartoffelterrin med nødder

mille-feuille af rodfrugter

bagte løg og persillesoufflé 

 

Déhydreret chokolademousse

med efterårs bær 

syltede frugter

hyldebæris

 

Pris 415.- kr.

 

 

 

 

Menu 2

 

Trøffelpolenta med andebryst og figner

kastanjer, bær og skovsvampe

 

Dyreryg med æbler

Rødbeder og pistacie

Grillet kartoffel med spinat

Rodfrugttournedos 

 

Appelsin daquoise 

Med brændt marengs

Glacerede ferskner med lavendel

Iscannelloni 

 

 

 

Pris 525.- kr.

  

 

Tilkøb

 

 

Tre canapéer til velkomstdrinken

 

Pris 75.-

 

Ostetallerken med tilbehør

Pris 95.- 

 

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk