Nyhedsbrev:

 

 
 

 

 

Hold Deres frokost eller arrangement for Deres kunder eller forretningsforbindelse i firmaet. 

 

Forslag til frokost/aftensmøder  

 

Platte 1

 

Laks i kerneskorpe med fyld af grønt

Hanemousse med sprødt

Skinkeskål med Seranoskinke og melon

Kalveterrin med syltet grønt

Diverse tilbehør af grønt og salater


Pris 195.-  

 

Platte 2

 

Gratineret krabbe og kammusling

Vagtelbryst og æg i reden

Lammefilet i grønt

Dyreryg med kastanjer og foie gras

Kalverillette med brisler

Diverse tilbehør af grønt og salater

 

Pris 255.-  

 

Tilkøb af 1 dessert eller ost

Pris 45.-  

 

Diverse hovedretter 

 

 

Kalkunpaupietter

gratinerede gnocchis,

grillede grønsager og salat

 

155.-  

  

 

 

 

Eller

 

Langtidsbagte svinekæber

med svampe og bacon

smørstegte kartofler og rødbedesalat

 

170.-  

  

 

Sesamfarseret hanebryst

Pomme Anna, grønsagslasagne

løgsalat med bacon

 

 185.-  

 

 

 

 

Eller

 

Oksetournedos

kartoffelsouflé, spinattimbale

indbagte grønsager og marineret forårsgrønt

 

245.-  

 

 

Menuer

 

 

Menu 1

  

Grillet rødfisk med pesto

marinerede fettuccine, og frisk spinat

 

Hanebryst

i let tomatmarinade

bagt polenta

med porre

og bacon,

timiankartofler og grøn salat

 

 

Frugtsalat med pistacie

og mascarpone

 

Pris for 2 retter 215.-  

Pris for 3 retter 285.-  

 

Menu 2

 

Brioche med røget laks

og pocheret æg

 

 

 

 

Kalvemédaillon på grill

Kartoffelsoufflé

Dagens grønt

 

 

Panna Cotta, passionscreme

Syltede bær og nødder

 

Pris for 2 retter 295.- 

Pris for 3 retter 365.-  

 

 

Reception/ Åbent hus / Fernisering

 

Forslag 1

 

 

Frittata med røget laks og peberrod

Krydderkartoffel med skinke

Friand med oksekød

Ostemousse med sprødt

og sødt

 

 

Pris pr. pers. 60.-  

 

 

 

 

Forslag 2

 

Laks med rogn og æg

Torsk med sprødt

Andemousse med portvin

Tørret oksebryst med bær

Miniquiches

Filorulle med kylling

Pirogger med oksekød og hvidløg

Olivenbisquit med skinke

 

 

Pris pr. pers. 160.-  

 

 

Vi kan også tilbyde

 

 

 Heldagsforplejning

*

Morgenmad

*
Frugt under mødet

*
Let og sund frokost med

 kolde og lune specialiteter

*
Eftermiddagskaffe

*
To rettter aftenmenu


Ring og hør nærmere

 

 

Skulle De have andre ønsker, så imødekommer vi dem gerne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt udsolgt fra den 21/06 til den 27/06.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk