Nyhedsbrev:

 

 
 

 

Nyhed

 

Lørdags menu

 

Der har været en del ønsker omkring lidt mere enkelte weekend menuer, som kunne bruges til mindre eller større samkomster, i weekender, uden at det behøves at være deciderede festmenuer. 

dette er nu muligt, med en to rettersmenu som jeg kan tilbyde hver lørdag og som vil blive skiftet ud i en første omgang hver anden uge, og efterfølgende hver uge hvis der er opbaknning nok til dette tiltag.

menuen leveres/afhentes færdig anrettet på tallerkner eller fade, alt efter sammensætningen.

Bestillingen gerne inden hver torsdag kl. 14.00

 

 

Lørdagsmenu  


 

 

Minimum 6 personer 

 

 

Forret

 

Forårssalat med bagte rejer og laks

 

 

Hovedret

 

Lammeskank i mørkt øl

spinatmousse, bagte tomater med rosmarin

Pommes boulangères

bønnesalat

 

Pris 285.- kr. pr, pers.

 

Mandel Pannacotta 

 60.- kr. 

 

 

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk