Nyhedsbrev:

 

 
 

 

Nyhed

 

Lørdags menu

 

Der har været en del ønsker omkring lidt mere enkelte weekend menuer, som kunne bruges til mindre eller større samkomster, i weekender, uden at det behøves at være deciderede festmenuer. 

dette er nu muligt, med en to rettersmenu som jeg kan tilbyde hver lørdag og som vil blive skiftet ud i en første omgang hver anden uge, og efterfølgende hver uge hvis der er opbaknning nok til dette tiltag.

menuen leveres/afhentes færdig anrettet på tallerkner eller fade, alt efter sammensætningen.

Bestillingen gerne inden hver torsdag kl. 14.00

 

 

Lørdagsmenu i uge 4 og 5


 

 

Minimum 6 personer 

 

 

Forret

 

Flødelegeret fiskesuppe med safran og urter,

pesto og hvidløgsbrød

 

 

Hovedret

 

Rødvinsmarineret vildsvin med løg og svampe.

Karoffelsoufflé med nødder og urter.

Rødbedetimbale, bagt æble med tranebær,

gratineret persilerod samt fenikkel-pæresalat

 

Pris 285.- kr. pr, pers.

 

Tilkøb af en dessert kr. 60.- kr. 

 

ved 10 personer eller flere leveres der en dessert uden beregning

( gælder kun i januar måned)

 

 

Det Franske Hus - Skodsbølvej 51 - 6310 Broager - T: 73 44 10 04 - F: 73 44 10 94 - E: info@detfranskehus.dk