Petits plats buffet (småretter)

Petits plats betyder små retter på fransk. Denne buffet består af en sammensætning af små vidt forskellige og specielle små retter, som tilsammen udgør en allround oplevelse.

Tanken er at man kan indtage de forskellige retter i det tempo man ønsker, holde pause og måske endda går en lille tur, inden man sætter sig til bords igen og fortsætter.

Egnet til dem som værdsætter en middag som strækker sig over et længere tidsrum.

 

Petit plats buffet ud af huset

Petits plats buffet 1

Rødtunge, rogn og avocados

Fondant af laks med friskost og urter

Andebryst med bær og svampe

Dyreryg, grønt og syltet løg

Rosastegt mørbrad af landgris, panna cotta af årstidens grønt

Kalvekød med bacon, hindbær og ristet porre

Pris 485.- kr. pr. person 

 

Petits plats buffet 2

Jordskokkersuppe med gratineret fiskelasagne

Nudelpandekage med tun og sesam

Dueterrin med cirton glaseret pære

Lammeryg friteret i urtepanko, tomatchutney

Patta Negra med melon og champagne

Langtidssteg oksekød, konfiterede tomater, grillet kartoffelrulle

Pris 595.- kr.

Tilkøb

Ostekurv – Pris 85,- kr. pr. person

Dessert   – Pris 95.- kr. pr. person

top