Petits plats buffet (småretter)
Petits plats betyder små retter på fransk. Denne buffet består af en sammensætning af små vidt forskellige og specielle små retter, som tilsammen udgør en allround oplevelse.
Tanken er at man kan indtage de forskellige retter i det tempo man ønsker, holde pause og måske endda går en lille tur, inden man sætter sig til bords igen og fortsætter.
Egnet til dem som værdsætter en middag som strækker sig over et længere tidsrum.
Petits plats buffet 1
Rødtunge, rogn og avocados
Fondant af laks med friskost og urter
Andebryst med bær og svampe
Dyreryg, grønt og syltet løg
Rosastegt mørbrad af landgris, panna cotta af årstidens grønt
Kalvekød med bacon, hindbær og ristet porre
Pris 485.- kr. pr. person
Petits plats buffet 2
Jordskokkersuppe med gratineret fiskelasagne
Nudelpandekage med tun og sesam
Dueterrin med cirton glaseret pære
Lammeryg friteret i urtepanko, tomatchutney
Patta Negra med melon og champagne
Langtidssteg oksekød, konfiterede tomater, grillet kartoffelrulle
Pris 595.- kr.
Tilkøb
Ostekurv – Pris 85,- kr. pr. person
Dessert – Pris 95.- kr. pr. person