Påskefrokost ud af huset fra Det Franske Hus
Det Franske Hus i Broager er kendt for sine sofistikerede og velsmagende påskefrokoster til udbringning. Vi bringer ud til hele Als, Sundved, Kollund, Åbenrå og Haderslev
Påskekurv, Påskeplatte, Menu og Tapas ud af huset:
Tapasbrunch
( Gælder kun for søndag den 31. marts )
Kartoffel galette med røget laksemousse og asparges
Rejesalat
Omelet med skinke og ost
Friteret grønt med vagtelæg
Brioche med kylling og bacon
Ibericoskinke med melon og bær
Bretonsk oksetærte
Diverse pålæg med oliven
Grillet chorizo
Ost og sødt
Pandekage med chokoladefyld
Pris pr. pers. 200.- kr.
Påskeplatte
Rejesalat med æg og rogn
Røget laksemousse med spinat og konfiterede tomater
Glaceret kyllingebryst med æbler
Lammefrikadelle med grønt
Skinkerillette og fyldt pandekage
Indbagt oksefriand og salat
Ost
Brød og smør
Pris 295.- pr. pers.
Påskekurv
(til 2 pers.)
Stegte rejer med hvidløgsmayo
Lille laksetærte med spinat
Lammefrikadeller med tomatchutney
Tortilla med kyllinge-barbeque og ristede nødder
Paté med agurkesalat
Marinerede kartofler med bacon
Saucisson og oliven
Frugt og grønt
Camembert med rabarberkompot
Hjemmelavet skumfidus med tranebær
Brød og smør
Pris 275.- kr. pr. pers.
Påskefrokost
Avocado med vagtelæg og rejesalat
Fiskekroketter med dip og grønt
Rillette af kalkun med bacon og æbler
Pandekager med marineret kylling
Lammetærte med spinat og urter
Indbagt oksekød i butterdej og tomatchutney
Tre forskellige salater
Brie med rabarber
Chokoladedessert med bær
Brød og smør
Pris 345.- kr.
Påsketapas
Hapser med rejer og friskost
Blinis med stenbiderrogn og syltede rødløg
Lammerillette med syltet grønt
Hanequenelle med bacon og asparges
Citronsandkage med skinke og spinat
Kaninryg og asparges (lunt) og rabarber
Langtidsbrasseret svinebryst (lunt) og æbler
Ost med sylt
Panna Cotta med hvid chokolade og citrus
Brød og smør
Pris pr. ret 65.- kr.
Pris for de varme retter 95.- kr.
Påskemenu
Forret
Æg og citrusbavaroise, asparges og laks
Hovedret
Hane suprême i urte-trøffel skær
Dagens forårsgrønt og nye kartofler
Dessert
Variation af chokolade.
Friske bær og lavendelkaramel.
Hjemmelavet skumfidus med nødder
Samt is.
Brød og smør
Pris 425.- kr.