Festlige Pinsemenuer
Pinsen er den tid på året som bringer det gode vejr med sig, mere overskud i hverdagen
og lysten til udendørsliv. Jeg vil gerne bidrage med et par kulinariske menuer til de diverse formål.
Pinsemenuer
Pinsebrunch til afhentning
Er pakket portionsvis i engangsemballager
(Gælder kun for søndag den 19. maj )
Kryddervaffel med laks
Rejesalat
Omelet med skinke og ost
Grøn aspargessalat med vagtelæg
Brioche med kylling og bacon
Glaceret pære med skinke
Friand med oksekød og råkost
Diverse pålæg med oliven
Grillet chorizo med urtejulienne
Ost og sødt
Brownies med jordbær
Pris pr. pers. 200.- kr.
Pinse småretter/tapas buffet
Fisk
Æg i glas med jomfruhummer og hytteost
Asparges med appelsin og røget helleflynder
Marinerede nye kartofler med rejer og purløg
Kød
Kartoffelgalette med glaceret poussin
Tonkavaffel med røget lam og spinat
Marinerret kalvekød med små fyldte squashposer
Lille grise paupiette i Madeira
Grønt.
Lasagne af grønt og parmesan
Grøntsagskroketter og tomatpesto
Hvedetortilla med grillet grønt
Friteret grønt og tomatconfit
Sødt.
Citronmousse med jordbær
Pris 385.- kr.
Pinse treretters menu
Forret.
Asparges, pocheret vagtelæg
og jomfruhummersalat.
Hovedret.
Fyldt kalvebryst “primeur” ristede vindruer og svampe,
dagens grønt og kartofler.
Dessert.
Jordbær på tre måder
med hvid chokolade, syltet appelsin
og is
Pris 465.- kr.
Pinsekurv
Sandwich med æg og rejer.
Risbolle med laks og urter.
Skinke-ostetærte.
Pandekage med kylling.
Paté med cornichons.
Snackpølser og oliven.
Marinerede kartofler med bacon.
Ost med sødt.
Frugt og grønt.
Brownies med jordbær.
Pris 270.-