Festmenu ud af huset tilpasset årstidens råvarer

Vores festmenuer er tilpasset årstiden, og tager udgangspunkt i gode og sunde råvarer, samt dyrevelfærd. Vi bringer ud over alt på Als, Sundved, Kollund, åbenrå, Haderslev.

 

Festmenu ud af huset

Festmenu med fransk touch

MENU 1

Forret:

Torsk og rødbedeparfait, græskar og lynstegt laks med sesam

Hovedret:

Fyldt vagtel som paupiette med vindruer og kastanjer.
Pommes Elysee og dagens garniture.

Dessert:

Æble på to måder, pandekage ”tatin” med karamelliserede æbler i Calvados,
kold æblesoufflé samt citrusis

Pris kr. 475.- pr. person

MENU 2

Forret
Smelte kartoffel/katanjering
Tartar af sashimitun og havtorn

Hovedret
Kalvekød på to måder, Fyldte morkler,
Reduction af portvin og æbler
Dagens grønt og kartofler

Dessert
Blåbær/mazarin dessert med hvid chokolade,
lun lemon pie, lavendelcreme og syltet fennikelis

Pris kr. 675.- pr. person

Tilkøb til festmenu

Tre tapas på tallerken – Pris kr. 150 pr. person

Osteudvalg med tilbehør – Pris kr.155 pr. person

Anbefalede vine til menuen

Chardonnay, domaine du Bourdic.

Le duo de Bordeaux, Domaine Raquenot

Kopke 10 years old Tawny Port- kr. 110.-/ halv fl.

Skulle du have andre ønsker omkring sammensætning og pris, vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme dem. Der tages forbehold for ændringer med hensyn til varer, der er udgået eller af utilstrækkelig kvalitet.

top