Festmenu ud af huset tilpasset årstidens råvarer
Vores festmenuer er tilpasset årstiden, og tager udgangspunkt i gode og sunde råvarer, samt dyrevelfærd. Vi bringer ud over alt på Als, Sundved, Kollund, åbenrå, Haderslev.
Festmenu med fransk touch
MENU 1
Forret:
Torsk og rødbedeparfait, græskar og lynstegt laks med sesam
Hovedret:
Fyldt vagtel som paupiette med vindruer og kastanjer.
Pommes Elysee og dagens garniture.
Dessert:
Æble på to måder, pandekage ”tatin” med karamelliserede æbler i Calvados,
kold æblesoufflé samt citrusis
Pris kr. 475.- pr. person
MENU 2
Forret
Smelte kartoffel/katanjering
Tartar af sashimitun og havtorn
Hovedret
Kalvekød på to måder, Fyldte morkler,
Reduction af portvin og æbler
Dagens grønt og kartofler
Dessert
Blåbær/mazarin dessert med hvid chokolade,
lun lemon pie, lavendelcreme og syltet fennikelis
Pris kr. 675.- pr. person
Tilkøb til festmenu
Tre tapas på tallerken – Pris kr. 150 pr. person
Osteudvalg med tilbehør – Pris kr.155 pr. person
Anbefalede vine til menuen
Chardonnay, domaine du Bourdic.
Le duo de Bordeaux, Domaine Raquenot
Kopke 10 years old Tawny Port- kr. 110.-/ halv fl.
Skulle du have andre ønsker omkring sammensætning og pris, vil jeg selvfølgelig gerne imødekomme dem. Der tages forbehold for ændringer med hensyn til varer, der er udgået eller af utilstrækkelig kvalitet.